Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

-Confucius

Team

Welkom bij Semantica. Wij zijn een team van zelfstandige software developers die geen last hebben van de Wet DBA. Die alleen iets samen doen als ze er zin in hebben. Die leren van elkaar en zich ontwikkelen met elkaar.

Team Semantica bestaat uit winnaars. Experts in het maken van Java, Javascript en .Net software. Specialisten die zelfstandig of als team klanten helpen met de beste, snelste, mooiste en modernste oplossingen.

Bij Semantica werken mensen met jarenlange, diepgaande kennis van softwarebouwen en mensen die aan het begin staan van hun IT-loopbaan (via groeit.com). Maar in alle gevallen zijn het mensen die enthousiast zijn over de mogelijkheid om anderen met software te helpen hun werk en wereld een beetje beter te maken.

Mensen

In films zetten ze IT-ers meestal neer als nerdy, studiebollende whiz kids. In werkelijkheid ben je bezig met het realiseren van oplossingen voor mensen. Je doel is om zo snel mogelijk, zo goed mogelijk een oplossing te bieden voor een probleem. Dat is werk van mensen voor mensen. Dat we daarbij geavanceerde technologie gebruiken is het mooie aan ons vak.

Cultuur

In alles wat we doen streven we naar de 3G’s: geluk, gemak en groei. Voor onze klanten, voor de klanten van onze klanten en voor onszelf.

We omschrijven onze cultuur als OBER: open, blij, eerlijk en respectvol. Daarmee helpen we elkaar om op de toppen van ons kunnen te presteren en bereiken we een prettige en veilige sfeer waarin mensen elkaar vertrouwen. We moedigen je aan om fouten te maken, dingen te proberen, buiten de gebaande paden naar oplossingen te zoeken. Als je er maar van leert.

Projecten

Als Semanticaan ben je betrokken bij uitdagende IT-projecten. Dat betekent dat ons werk een begin- en einddatum heeft. En die zijn voor ons heilig.

Die projecten doen we altijd voor een klant. Soms ben je bij Semantica op kantoor en soms bij de klant op locatie. Je werkt samen met Semantica-collega’s en met mensen van buiten ons bedrijf. Dat houdt het afwisselend, je ontmoet veel mensen en daardoor ontwikkel jij jezelf sneller.

Techniek

Het merendeel van de software bouwen we met Java en Javascript en open source producten, zoals NodeJS, Angular, Ionic, Spring, MongoDB en ElasticSearch. Maar bij onze klanten komen we natuurlijk ook Microsoft en Oracle tegen, om er twee te noemen, dus zijn we ook erg blij met mensen die daar kennis van hebben. Een goed product bereik je niet alleen met programmeurs. Ben je UI/UX-specialist, Data Analist of Tester? Je bent van harte welkom.

Salaris+

Bij Semantica belonen we jouw kennis en kunde. Een groot deel van jouw meerwaarde voor het bedrijf komt bij je terug. Bij Semantica verdien je geen salaris, hier verdien je een Salaris+.

Salaris

Het vaste deel bepaal je zelf en vormt de component die je iedere maand verdient. Hoe lager je vaste salaris, hoe hoger je meerwaarde.

Plus

Je meerwaarde voor Semantica gaat voor 70% naar jou! De hoogte van je uurtarief bepaalt je meerwaarde. Hoe hoger je meerwaarde, hoe hoger je beloning.

Bereken het zelf!

Kies je vaste maandsalaris en je verwachte uurtarief en zie gelijk wat dat voor je Salaris+ en Verlof+ betekent.

Salaris
Plus
Je verdient deze maand en extra verlofuren
Maandsalaris
2000
Uurtarief (€ )
100

Dit zijn voorbeelden op basis van 40 uur per week, je kunt er geen rechten aan ontlenen. Alle bedragen zijn bruto bedragen.

Meer informatie

Is je salaris naar wens? Dan wordt het tijd om je verder te oriënteren.