Wat ga je doen?

Je helpt je klanten om nieuwe dingen te doen die ze niet kunnen zonder jouw software. Je staat 100% achter de software die jij gebouwd hebt, je ontwikkelt met de nieuwste technologieën en zorgt dat je software ook blijft werken.

Natuurlijk werk je samen met je collega-developers en werk je zowel op ons kantoor als op klantlocaties. Juist door de diversiteit blijf je leren en zorg je dat je blijft groeien bij Semantica.

Waarom is Semantica interessant?

Bij Semantica ben je geen medewerker, maar partner, met meer dan een salaris. Wij noemen dat Salaris+. De meeropbrengst gaat direct naar je salarisstrookje. Je kiest je vaste basissalaris en met je Salaris+ erbij, verdien je meer dan goed.

Je bepaalt zelf je reistijd, je ontwikkeling, je salaris en je vakantiedagen! Wij belonen je inzetbaarheid met extra vakantiedagen, omdat we werk-privé balans belangrijk vinden. Je krijgt direct een vast contract (voor 32-40 uur) en een lease auto (of OV kaart als je liever met de trein gaat). Happy Software People is onze slogan, want dat jij happy bent is voor ons het belangrijkst.

Wat kan je als .Net Developer?

Je hebt ervaring met C# en je beheerst de bijbehorende tools, frameworks en libraries. Je bent bekend met Agile en Scrum. En wat je niet weet, dat leer je snel.

Verder heb je:
  • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Een afgeronde Bachelor- of Master-opleiding

Wie zijn wij?

Semantica is het leukste softwarebedrijf van Leiden. Vrijheid, samenwerking en vertrouwen zijn belangrijk om software met impact te maken. Werken aan software kun je overal; samenwerken met happy software people kan alleen bij Semantica.

Waar werk je?

In Leiden op ons hoofdkantoor of op andere locaties in de Randstad.

Waarom niet?

We zijn het leukste softwarebedrijf van Leiden. Maak een (video)belafspraak en ontdek waarom!

Wat doen wij voor jou?

Bij Semantica zijn we gek. Op techniek. Als techno-junkies een woord is, dan zijn wij dat. Maar tegelijk begrijpen we heel goed voor wie we al die technische hoogstandjes ontwikkelen: onze gebruikers en klanten.

Onze slogan happy software people is geen holle kreet. Als team ondersteunen we elkaar, we mogen werken met de nieuwste techniek en 70% van je meerwaarde stroomt direct naar jouw salarisstrookje. We noemen dat Salaris+.

Vind jij, net als wij, de volgende punten belangrijk? Dan nodigen we je uit om een (video)belafspraak te maken. Wil je het horen van mensen die het kunnen weten? Bekijk de meningen van het team.

Werken voor de bekendste merken aan projecten met impact Opdrachten die passen bij je persoonlijke situatie
Software ontwikkelen met de nieuwste technologie Onderdeel zijn van een getalenteerd team
Continu verbeteren met je persoonlijke opleidingsbudget Profiteren van je eigen kennis en kunde met Salaris+
Direct een vast contract Rijden in een representatieve leaseauto
Werken voor de bekendste merken aan projecten met impact
Opdrachten die passen bij je persoonlijke situatie
Software ontwikkelen met de nieuwste technologie
Onderdeel zijn van een getalenteerd team
Continu verbeteren met je persoonlijke opleidingsbudget
Profiteren van je eigen kennis en kunde met Salaris+
Direct een vast contract
Rijden in een representatieve leaseauto